top of page
Search

Romance in Parma

Davinesovo edinstveno potovanje v Parmo

od 19.-22. aprila 2023


FRIZERSTVO, UMETNOST, KULTURA, EDUKACIJA & GASTRONOMIJA


Želite spoznati in okusiti glavno mesto parmezana in ostale vrhunske gastronomije? Želite videti vrhunce umetnosti in visokotehnoloških naprednih materialov in tehnike s katerimi lahko skozi lepoto izboljšate svoje življenje in svet okrog vas? Želite pridobiti koristna znanja od ljudi in podjetja, ki kreirajo nove koncepte uspešnega poslovanja?


Davinesovo štiri dnevno (19.-22. april 2023) romantično-izobraževalno All-inclusive potovanje je edinstvena priložnost da vse to doživite z vsemi svojimi čutili.Parma – mesto arhitekture, gastronomije, umetnosti


Slovenski in hrvaški frizerji se bodo prvič v zgodovini skupaj odpravili na izkušnjo v Parmo! Mesto znano po svoji arhitekturi, glasbi, umetnosti, pršutu, siru in univerzi. Parma je dom ene najstarejših univerz na svetu in Davinesa . Obisk Parme in HANDS-ON izobraževanje je nova izkušnja za pridobivanje svežega umetniškega navdiha za ustvarjalnost v vašem salonu. Skupaj bomo doživeli pravo, pristno Parmo in imeli priložnost, da doživimo odlično lokalno hrano in vino v gastronomski prestolnici UNESCA.Workshop edukacija z Brianom Suhrom


Ob gastronomskih in kulturnih doživetij Parme je Davines Academy pripravila tudi Hands-ON izobraževanje. Paket vključuje koloristični seminar z Brianom Suhrom, Davinesovim 'International Master Trainer Managerjem, ki je del Davines že 12 let. Pod svojim očesom ima celotno stilsko in umetniško ekipo Davines Internationala. V Davines village, v prostorih Akademije, boste sodelovali na enodnevni delavnici, ki jo je za vas pripravil Brian.


Workshop uključuje:


• Tehnično demonstracijo

• Delo na lutki. Fokus: blonde inspiracija. Izbirali boste lahko med dvema tehnikama

• Edukacije imajo prevod na slovenski in hrvaški jezik

• PS. Ne pozabite spakirati svojega osebnega frizerskega priboraZgodovina Davines


Spoznali boste esenco Davinesa. Podjetja, ki je leta 1983 v Parmi bilo ustvarjeno s strani družine Bollati. Začeli so kot raziskovalni laboratorij, ki je proizvajal vrhunske proizvode za nego in barvanje las za priznane kozmetične znamke po svetu. Po desetletjih razvijanja njihove strokovnosti so pričeli ustvarjati lastno blagovno znamko Davines, ki kreira profesionalne proizvode za barvanje in nego las izključno za frizerske salone. Postali so prisotni v več kot 90 državah v svetu njihovi zaposleni pa sestavljajo pisano multikulturno podjetje, ki vključuje preko 40 različnih kultur. Ob centralnem podjetju v Parmi - Davines Village- imajo pisarne še v New Yorku, Londonu, Parizu, Mexico City, Denventer in Hong Kong.
Davines village – kraj lepote, trajnosti in dobrote


Na samem potovanju se boste srečali z Davines Village, ki prikazuje prave vrednote podjetja Davines: lepoto, trajnost in dobrobit. Ta arhitekturni projekt se osredotoča na dobro počutje tistih, ki tukaj delajo ali so na obisku. Davines Village izžareva kraj, kjer etika in estetika sobivata v harmoničnem ravnovesju.
Kompleks zgrajen na 77.000 kvadratnih metrih vključuje prostore, namenjene pisarnam, usposabljanju, raziskovalnemu in razvojnem laboratoriju, proizvodnemu obratu in skladišču. Razvit je na konceptu "doma", arhetipu tradicionalne vaške italijanske hiše, ki na svoj edinstven način poudarja družinske korenine Davinesa.
Davines botanični vrt


Posebaj vam želimo predstaviti doživetje botaničnega vrta, ki je sestavni del Davines Village. Vrt je pravi laboratorij na odprtem, s številnimi rastlinskimi vrstami. Njegova naloga je da nudi surovine raziskovalnemu in razvojnemu laboratoriju, kjer lahko eksperimentirajo z vzorčenjem in testiranjem naravnih sestavin. Teh 3.000 kvadratnih metrov znanstvenega vrta bo imelo informativno vlogo, da vam kot obiskovalcu omogoči, da doživite naravne sestavine, ki jih vsebujejo formule davines izdelkov. In kot osrednja točka pa vrt krasi steklenjak ,ki gosti rastline tropskega izvora.Če se je v vas vzbudila želja po več in če ste prepoznali edinstveno priložnost za sodelovanje na štiridnevnem nepozabnem izobraževalnem, kulinaričnem in romantičnem izletu s kolegi frizerji, ne zamudite te priložnosti, da doživite prednosti skupnosti Davines in izlet v čudovito Parmo.Se vidimo kmalu v Parmi!

Število mest je omejeno!

Za več informacij in prijavo se lahko obrnete na mail davines@orbico.com in preko spodnjih kontaktov: Kontakti zastopnikov:

Tamara Vijinović : 070 453 357

Tamara Božić (@tasha__bozic)


Irena Trpin : 070 495 151

Irena Trpin (@trpin.irena)


Boštjan Polanec: 030 710 553

Boštjan Polanec (@bpolanec)

79 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page